HABERLER VE ETKİNLİKLER
2014-2015 Akademik Yılında Erasmus Programından Yararlanmaya Hak Kazanmış Öğrencilermizin Dikkatine,

2014-2015 Akademik Yılında Erasmus Programından Yararlanmaya Hak Kazanmış Öğrencilermizin Dikkatine,

 

2014-2015 Akademik Yılında Erasmus Programından yararlanmaya hak kazanmış, fakat bu haklarından yararlanmayan öğrencilerimiz hibenin etkin kullanımı adına 22 Mayıs 2015 tarihinden sonra ilgili akademik yıla ait Erasmus Programı listelerinden çıkartılacaktır.

Herhangi bir sebepten dolayı dosyasını teslim etmeden yurt dışına çıkmış öğrencilerimiz varsa 22 Mayıs 2015 tarihine kadar acilen AB Ofisi ile iletişime geçmelidirler.

 

Not : Genel listede tüm öğrencilerimiz üzerinden bir iyileştirme çalışması yapılacaktır. Bu çalışma sonucunda hibe hakkı elde edecek öğrencilerimiz olursa kendilerine sisteme kayıtlı e-posta adreslerine konuyla ilgili bilgi gönderilecektir.

 

Karşı üniversitede öğrenimini tamamlamış ve Türkiye’ye dönüş yapmış olan öğrencilerimizin, döndükten hemen sonra bölümlerinde intibak işlemlerine başlamaları gerekmektedir. İntibak  formları fakültesi tarafından AB Ofisine ulaştırılmış öğrenciler, dönüş evraklarını eksiksiz bir şekilde en kısa sürede AB Ofisine teslim etmelidirler. (İntibak formunuzun AB Ofisine ulaşıp ulaşmadığını ofisimizi arayarak, mail göndererek teyit edebilirsiniz.)

 

Duyurularımızı AB Ofisi web sayfasından ve sisteme kayıtlı e-posta adresleriniz üzerinden takip edebilirsiniz.

 

 

Yıldız Teknik Üniversitesi
Avrupa Birliği Ofisi