HABERLER VE ETKİNLİKLER
2014-2015 Akademik Yılı Erasmus Programından Yararlanmış Öğrencilerimizin Dikkatine 26.10.2015 (Güncelleme 11.11.2015)

2014-2015 Akademik Yılı Erasmus Programından Yararlanmış Öğrencilerimizin Dikkatine,

 

İlgili akademik yılda Erasmus Programından yararlanmış ancak herhangi bir sebepten ötürü AB Ofisine dönüş evraklarını teslim etmeyen öğrenciler için evrak teslimi adına son tarih 13.11.2015 Cuma günü saat 16:00’dır.

 

İlgili yıla ait raporlama ve bütçe kapatması yapılacağından dolayı, bu tarihten sonra herhangi bir mazeret kabul edilmeyecek ve kesinlikle evrak teslimi yapılamayacaktır. Evraklarınızın Dönüş Denetim Formunda yazdığı şekilde eksiksiz olarak teslim edilmesi gerekmektedir.

 

*Hibeli/hibesiz giden öğrenciler dönüş evraklarını belirtilen tarihe kadar AB Ofisine teslim etmemeleri halinde Ulusal Ajansa ve fakültelerine sorumluluklarını yerine getirmedikleri yönünde rapor edilecektir. Konuyla ilgili yaptırım, Ulusal Ajans ve fakülteleri tarafından uygulanacaktır. Ayrıca hibeli öğrencilerin hibelerinin tamamı iade talep edilecektir.

 

Not : İntibak formlarınızın AB Ofisine ulaşıp ulaşmadığını telefon ederek öğrenebilirsiniz. İntibak B formu ve Fakülte/Enstitü Kurul Kararı AB Ofisine ulaşmamış öğrencilerin dönüş evrakları AB Ofisine evrak teslimi için geldiklerinde imzalayacakları dilekçe karşılığında alınacaktır. Bu sebeple evrak teslimini şahsen yapmanız gerekmektedir.

 

Bilgilerinize sunarız.

 

YTÜ AB OFİSİ