HABERLER VE ETKİNLİKLER
2016-2017 Akademik Yılı Erasmus+ Personel Hareketliliği başvurularımız başlamıştır. 30.12.2015

 

2016-2017 Akademik Yılı Erasmus+ Personel Hareketliliği başvurularımız başlamıştır.

 

 

* Kİ-MO otomasyon sistemini üzerinden başvuru alımı 30.12.2015 Çarşamba  günü başlayıp 20.01.2016 Çarşamba günü saat 16.30’da son bulacaktır.

 

 

*Başvuru sonuçları AB Ofisi web sayfasında ilan edilecek ve hak kazanan kişilerin başvuru yapmış oldukları e-posta adreslerine bilgilendirme maili atılacaktır. Başvuruların sonuçları ilgili akademik yıl için Ulusal Ajans tarafından hibe miktarının açıklamasının ardından olacaktır. (Tahmini olarak Haziran 2016 olarak beklenmektedir.)

 

 

*Bu hareketlilik 01 Haziran 2016 - 30 Eylül 2017 tarihine kadar gerçekleştirilecektir. Kazanılan hak bir sonraki Akademik Yıla devredilemez. Başvuru yaparken lütfen bu tarih aralığını göz önüne alarak başvurunuzu yapınız.

 

 

Lütfen aşağıda yer alan açıklamaları okuyunuz.

 

*Başvuru yapılırken Ön Başvuru Gönder butonuna tıklanmadan başvurunuz AB Ofisine ulaşmayacaktır.

 

* Daha önceki akademik yıllarda online olarak başvuru yaptıysanız, sisteme kayıt ol kısmından değil, daha önce başvuru yapmış olduğunuz e-posta adresi ve şifre yardımı ile sistem girişi kısmından girebilirsiniz.

 

*Mail adresinize gelen başvuru formunuzu gerektiği takdirde AB Ofisine teslim etmek üzere saklayınız.

 

*Başvuru esnasındaki değişim tarihi kısmına ilgili yukarıda belirttiğimiz akademik yıl içerisindeki herhangi bir tarihi yazabilirsiniz. Hak kazanmanız halinde güncelleme yapabileceksiniz.

 

*Üzerine ders verme yükümlülüğü bulunan akademik personellerin Ders Verme Hareketliliğine başvurmalarını talep etmekteyiz.

 

*İdari personelin ve üzerine ders verme yükümlülüğü bulunmayan akademik personelin ise Eğitim Alma hareketliliğine başvuru yapmaları gerekmektedir.

 

* Başvuru esnasında seçmiş olduğunuz ülke ve üniversite seçimlerinizi hareketlilik için hak kazanmanız dahilinde AB Ofisini bilgilendirerek değiştirebilirsiniz.

 

* Bölümünüzün anlaşmalı olduğu üniversitelere  web sayfamızdan ve bölüm erasmus koordinatörleri yardımıyla ulaşabilirsiniz. İdari personel için herhangi bir ikili anlaşma olmasına gerek bulunmamaktadır.

 

 

Aşağıdaki link üzerinden online başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz.

 

http://www.kimoerasmus.com/yildiz/default.aspx?id=2

 

 

*Personel başvuruları ile ilgili diğer bilgilere web sayfamızdan ayrıntılı bir şekilde ulaşabilirsiniz.

 

 

Bilgilerinize sunarız,

 

YTÜ AVRUPA BİRLİĞİ OFİSİ