HABERLER VE ETKİNLİKLER
2015-2016 Akademik Yılı Erasmus+ Programı Dönüş Evrakları Teslimi Tarihi Hakkında Güncelleme 12.10.2016

 

2015-2016 Akademik Yılı Erasmus+ Programı dönüş evrakları son teslim tarihi 21 Ekim 2016 cuma gününe kadar uzatılmıştır.

 

Süreçte mağduriyet yaşamamanız adına fakülte intibak işlemlerinizi ve karşı kurumdan teslim alacağınız belgelerin takibini daha sıkı yapmanızı tavsiye ederiz.

 

Aşağıda daha önceki duyurumuzda yer alan bilgilerden yararlanabilirsiniz. 

 

 

Bilgilerinize sunarız.

YTÜ Avrupa Birliği Ofisi

 

 

 

 

21.09.2016 tarihli belge teslim tarihi uzatma duyurusu:

 

Güz+Bahar ve Bahar dönemi öğrencilerimiz için dönüş evrakları son teslim tarihi 30 Eylül 2016'dan 14 Ekim 2016 Cuma günü saat 16:30' a kadar uzatılmıştır.

 

Bu tarihe kadar tüm öğrencilerimizin Erasmus+ dönüş evraklarını eksiksiz bir şekilde AB Ofisine teslim etmeleri gerekmektedir. Teslim edilecek evraklar hakkındaki bilgilere http://www.eu.yildiz.edu.tr/sayfa/1/Formlar/239 sayfamızdan ulaşabilirsiniz.

 

Not : İntibak formları AB Ofisine ulaşmayan öğrencilerimizin diğer evrakları teslim alınmayacaktır. Bu sebeple öncelikli olarak intibak işlemlerinizi halletmenizi tavsiye ederiz. Evrağınızın ofisimize ulaşıp ulaşmadığını telefon aracılığyla öğrenebilirsiniz.

 

Evrakları teslim etmeyen öğrencilerimizin Erasmus Programları iptal edilecek ve bu süreçte yararlanmış-kazanmış oldukları haklarının hepsi iptal edilecektir.

 

Erasmus süreciyle ilgili önemli bilgilere http://www.eu.yildiz.edu.tr/sayfa/4/Hibe-Miktarlar%C4%B1-ve-Bilgiler/244 web adresimizdeki belgelerden ulaşabilirsiniz. 

 

Bilgilerinize sunarız.

YTÜ Avrupa Birliği Ofisi