2015-2016 Akademik Yılı Erasmus+ Programı Dönüş Evrakları Hakkında (Önemli) 10.11.2016

2015-2016 Akademik Yılı Erasmus+ Programından Yararlanmış Öğrencilerimizin Dikkatine,

İlgili akademik yılda Erasmus+ Programından yararlanmış ancak herhangi bir sebepten ötürü AB Ofisine dönüş evraklarını teslim etmeyen öğrenciler için evrak teslimi adına uzatılmış son tarih 17.11.2016 perşembe günü saat 16:30’dur.

İntibak B fakülte kurul kararı henüz AB Ofisine ulaştırılmamış öğrenciler, diğer evraklarınu eksiksiz bir şekilde AB Ofisine ekte yer alan dilekçe karşılığında teslim edebilirler.

Dönüş evraklarını AB Ofisine teslim etmeyen öğrencilerimiz Ulusal Ajansa ve Fakültelerine sorumluluklarını yerine getirmediği doğrultusunda raporlanacaklardır. Ayrıca hibeli öğrencilerin hibelerinin tamamının iadesi talep edilecektir. Ulusal Ajans ve Fakülteleri tarafından yapılacak yaptırım hakları ilgili kurumlara aittir.

Dilekçe örneği

YTÜ AB Ofisi