HABERLER VE ETKİNLİKLER
2016-2017 Akademik Yılı Erasmus+ Programı Öğrenci Seçim Listesi Hakkında 14.12.2016

Güz ve Güz+Bahar dönemleri öğrencilerinin dikkatine,

 

Hibenin daha etkin kullanımı adına  2016-2017 Akademik Yılı Erasmus+ Programı öğrenci seçim listelerimiz güncellenecektir. Bu sebeple hak kaybı yaşamamanız adına,

 

* Öğrenci seçim listelerimizde Güz , Güz+Bahar olarak yerleştirilmiş, öğrenimi için yurt dışına çıkmış fakat AB Ofisine dosyasını herhangi bir sebepten ötürü henüz teslim etmemiş öğrencilerimiz varsa 21.12.2016 Çarşamba tarihi saat 16.00’a kadar bu durumlarını AB Ofisine mail yolu ile bildirmeleri ve mailin ulaştığına dair AB Ofisinden geri bildirim almaları gerekmektedir. 

  

* Kazanmış olduğunuz hakkınızı bahar döneminde kullanmak istediğinizi bildirmek için de 21.12.2016 Çarşamba tarihi saat 16.00’a ya kadar AB Ofisine web sayfamızda yer alan dilekçe formatlarını kullanarak dilekçe ile başvuru yapmanız gerekmektedir. İlgili dilekçelerde Bölüm Erasmus Koordinatörünün onayı zorunludur.

 

Yukarıda belirtilen tarihe kadar girişimde bulunmayan öğrencilerimiz listelerimizden çıkartılacaktır.

 

Karşı üniversitelere başvurularınızı yukarıda belirtilen durumu dikkate alarak yapmanız gerekmektedir. Erasmus hakları iptal edilecek olan öğrenciler listelerimizde hibeli durumdaysalar iptal edilen dönemlerinin hibeleri, hibesiz olarak bekleyen öğrencilere başarı sıralamalarına göre aktarılacaktır.

 

Not: Listelerimizde Bahar dönemi olarak yer alan ve Erasmus faaliyetinden yararlanacak olan, bu süreçte okul, dönem, haktan vazgeçme gibi durumlar için değişiklik talep etmeyen öğrencilerimizin 21 Aralık tarihine kadar AB Ofisine bir evrak teslim etmelerine gerek yoktur.

 

Güncellenmiş listelerin takibini AB Ofisi web sayfasından yapabilirsiniz.

 

Bilgilerinize sunarız.

 

YTÜ AB OFİSİ

 

 

Bahar dönemi öğrencilerinin dikkatine, 

 

Hibenin daha etkin kullanımı adına  2016-2017 Akademik Yılı Erasmus+ Programı öğrenci seçim listelerimiz güncellenecektir. Bu sebeple ,

 

Seçim listemizde Bahar dönemi olup , bu hakkını kullanamayacak öğrencilerimizin dilekçe ile mümkün olan en kısa sürede AB Ofisine başvuru yapmaları gerekmektedir. 

 

Dilekçelerin Bölüm Erasmus Koordinatörlerine onaylatılması gerekmektedir.

 

Konu hakkında gereken hassasiyet göstermenizi önemle rica ederiz.

 

Bilgilerinize sunarız.

 

YTÜ AB OFİSİ