2016-2017 Akademik Yılı Erasmus+ Öğrenci Seçim Listesi Güncellemesi Hakkında 23.12.2016

2016-2017 Akademik Yılı Erasmus+ Öğrenim Hareketliliği hibe listemiz güncellenmiştir.

Güncel listeye web sayfamızdan Hibe Bilgilendirme sekmesinden ulaşablirsiniz.

Ayrıca ilgili akademik yılı ait Örnek hibe hesaplamaları, Evrak teslimi için son tarihler ve süreçle alakalı dikkat edilmesi gereken tüm bilgilere yine Hibe Bilgilendirme sekmesi üzerinden Hibe Miktarları ve Bilgiler kısmından ulaşabilirsiniz.

Yukarıda belirtmiş olduğumuz bilgileri incelemenizi önemle tavsiye ederiz.

Not : Hibesiz durumdan hibeli duruma geçen ve şuan da Erasmus faaliyeti kapsamında yurt dışında olan öğrencilerimiz hibelerini almak için vekalet vermiş oldukları kişileri vekaletnameleri ile birlikte AB Ofisine yönlendirmelidirler.

Eğer vekalet vermediyseniz Türkiye'ye döndüğünüzde ilgili işlemleri kendinizde yürütebilirsiniz.

Gerekli evraklar,

* Kabul belgesinde yer alan tarihlere göre düzenlenmiş hibeli confirmation form. (3 adet)

* Adınıza açılmış Ziraat Bankası Euro hesap cüzdan fotokopiniz. (Hesap İstanbul ili içerisindeki herhangi bir Ziraat Bankası şubesinden açılmış olabilir)

* Hibe sözleşmesi (Ofisimizi ziyaret ettiğinizde bizim tarafımızdan hazırlanacaktır.

YTÜ Avrupa Birliği Ofisi

14.12.2016 tarihli duyrumuza buradan ulaşabilirsiniz.