2017-2018 ERASMUS+ ÖĞRENİM HAREKETLİLİĞİ BAŞARI PUANLARI İLANI 02.03.2017

2017-2018 Erasmus+ Öğrenim Hareketliliği başarı puanı listesi yayınlanmıştır. Aşağıdaki linkten ilgili listeye ulaşabilirsiniz. Erasmus+ staj hareketliliği için başvuran öğrencilerin süreci ayrı olup listeye dahil değildirler. Başarı puanı ile ilgili itirazı olan öğrenciler, itirazlarını 7 Mart 2017 günü mesai bitimine kadar ofisimize gelerek şahsen yapacaklardır. İtiraz edecek öğrencilerimizin ofise gelirken 20 Şubat 2017 sonrasında alınmış not belgelerini ve daha önceden doldurmuş oldukları itiraz dilekçesini de yanlarında getirmeleri gerekmektedir.

İtirazlar değerlendirildikten sonra 8 Mart 2017 tarihinde nihai liste, AB Ofisi tarafından ilan edilecektir.

Yerleştirmeler ise 13-17 Mart 2017 tarihleri arasında bölüm koordinatörleri tarafından yapılacak olup, belirtilen tarihler arasında bölüm koordinatörleriniz ile iletişim halinde olmanız gerekmektedir. Yerleştirme listelerinin ilan tarihi ise 21 Mart 2017 olarak planlanmıştır.

Erasmus+ öğrenim hareketliliği süreç takvimimizin ise ilgili yeni tarihler dikkate alınarak güncel hali bugün itibariyle sitemizde yayınlanmıştır.

Ayrıca, ilan edilen başarı puan listesinin HİBE LİSTESİ olmadığını önemle belirtmek isteriz.

ÖNEMLİ NOT:

Tüm Öğrencilerimiz Kimo Erasmus Otomasyon Sistemine GSIS ve USIS kullanıcı adı ve şifreleri ile giriş yapacaklardır.

Başarı Puanları Listesi İçin TIKLAYINIZ

İtiraz Dilekçesi İçin TIKLAYINIZ