HABERLER VE ETKİNLİKLER
2017-2018 Akademik Yılı Erasmus+ Öğrenim Hareketliliği Üniversite Yerleştirme Listesi 31.03.2017

 

İlan sonrasında öğrencilerimizden gideceği dönem, üniversite ve ülke ile ilgili değişiklik yapmak isteyenler ve haklarından feragatta bulunacaklar 28 Temmuz 2017 tarihine kadar dilekçe ile AB Ofisine başvurabilirler. Dilekçeler hazırlanırken aşağıda yer alan örnek dilekçelerden yararlanabilirsiniz. Hazırlayacağınız dilekçelerde yapılacak değişikliklerin ilk önce Bölüm Erasmus+ Koordinatörleri tarafından uygun olduğuna dair imzalarının-onaylarının alınması gerekmektedir. 28 Temmuz 2017 tarihinden sonra dilekçe verenler için ise bir sonraki yıl başvuru yapmaları halinde puan kesintisinde bulunulacaktır.

 

Yerleştirilen öğrencilerimizin yerleştirildikleri üniversiteleri bilgilendirme maksatlı “Nomination” belgeleri ilgili üniversitelere bölüm koordinatörleri tarafından gönderilecektir. Konu hakkında bölüm Erasmus+ Koordinatörleriniz ile iletişimde olunuz.Ayrıca öğrencilerimizin yerleştirilmiş oldukları üniversitelerin başvuru koşulları ve başvuru son tarihi ile ilgili bilgilenmek için karşı kurumun irtibat kişileri ile iletişim halinde olmaları kendi sorumluluklarıdır. 

 

NOT : Üniversitemize ayrılacak olan hibe miktarının Ulusal Ajans tarafından Temmuz  ayı içerisinde açıklanacağı düşünülerek AB Ofisi'ne dilekçe teslimi son tarihi için 28 Temmuz 2017 olarak belirlenmiştir. Hibelerin açıklanma tarihinde yaşanabilecek olası bir gecikme halinde, dilekçe teslimi için son tarih güncellenecek olup konu hakkında web sayfamızda duyuru yapılacaktır.

 

 

2017-2018 Akademik Yılı Erasmus+ Öğrenim Hareketliliği Hak Kazanmış Öğrencilerimizin Üniversite Yerleşim Listesini Görüntülemek İçin TIKLAYINIZ

 

 

NOT : İlan edilen liste başarı sırasına göre hazırlanmamıştır. Başarı sırasına uygun şekilde           05 Nisan 2017 tarihinde AB Ofisi web sayfasında ilan edilecektir.

 

 

Bilgilendirme : 06 Nisan 2017 Perşembe günü saat 13:30 da Davutpaşa Kongre Merkezi Büyük Salonda Erasmus süreci hakkında bilgilendirme toplantısı yapılacaktır. Özellikle Erasmus faaliyetine hak kazanan öğrencilerimizin katılımı süreç hakkında bilgi sahibi olmaları hususunda önem arz etmektedir.

 

 

Erasmus+ hareketliliğin'den vazgeçme dilekçe örneği

Erasmus+ hareketliliği üniversite ve-veya dönem değişikliği dilekçe örneği

 

 

Bilgilerinize sunarız.

YTÜ AB Ofisi