Erasmus+ ICM Başvuru Sonuçları-25.10.2017

Sayın Yararlanıcı,

Erasmus+ International Credit Mobility kapsamında  başvurunuz ve tercihleriniz değerlendirilmiş olup aşağıdaki linkte belirtildiği üzere yerleştirme işlemi tamamlanmıştır.

2017-2018 Akademik Yılı Bahar Dönemi KA -107 (ICM) Öğrenci Hareketliliği Yerleştirme Sonuçları

Faaliyetten vazgeçen adayların 30 Ekim 2017 tarihine kadar vazgeçtiklerini icm@yildiz.edu.tr adresine mail atarak bildirmeleri gerekmektedir.

30 Ekim-10 Kasım 2017 tarih aralığında Erasmus+ Program birimi, kazanan öğrencilerin bilgilerini yerleştikleri üniversitelere bildirecektir.

Bu tarihten sonra faaliyet gerçekleştirmeye hak kazanan öğrenciler;

-İlgili İkili anlaşma üzerinde belirtilen kişilerle görüşerek başvuru, faaliyet tarihi ve içeriği, ayrıca konaklama, sigorta vb. ihtiyaç duyabileceği konularda bilgi edinmeli ve okulun prosedürlerini takip etmeldir.

-Vize, pasaport ve YTÜ deki izin  prosedürlerini takip etmelidir.

-Erasmus+ Program Birimi web sayfasını inceleyerek gitmeden önce hazırlanması gereken evrakları hazırlayarak birime teslim etmelidir.

İkili Anlaşmalar                   Süreç Rehberi                        Belgeler