2016-2017 AKADEMİK YILI ERASMUS+ PROGRAMI DÖNÜŞ EVRAKLARI HAKKINDA 03.11.2017

2016-2017 Akademik Yılında Erasmus+ Programından yararlanmış ancak herhangi bir sebepten ötürü dönüş belgelerini Erasmus+ Programı Ofisine teslim etmemiş öğrencilerimiz için dosyalarını eksiksiz bir şekilde ofisimize teslim edecekleri son tarih 03 Kasım 2017 Cuma günü olarak belirlenmişti.

Bu süre 10 Kasım 2017 Cuma günü'ne kadar uzatılmıştır.

Önemli notlar:

* İntibak işlerinizi yaparken karşı kurumda almış olduğunuz her dersin intibakının yapılması zorunludur.

* Öğrenim gördüğünüz ülkeden toplamda 7 gün ve üzeri süreyle ayrıldıysanız ve bu tarihler karşı kurumda resmi tatillere denk geldiyse hibe kesintisi yaşamamanız için dönüş evraklarınızla birlikte resmi tatilleri gösteren belgeleride teslim ediniz.

* Evraklarını 03 Kasım tarihinden sonra ofisimize teslim edecek öğrencilerimiz evraklarının geç teslim edilmesinin sebebibi belirten dilekçelerini de dönüş evrakları ile birlikte teslim etmesi gerekmektedir.