HABERLER VE ETKİNLİKLER
2017-2018 Akademik Yılı Erasmus+ Programı Öğrenci Öğrenim Hareketliliği Hibe Listesi Hakkında 28.11.2017

2017-2018 Akademik Yılı Erasmus+ Programı Öğrenci Öğrenim Hareketliliği Hibe Listesi Hakkında

 

Hibenin daha etkin kullanımı adına  2017-2018 Akademik Yılı Erasmus+ Programı öğrenci öğrenim hareketliliği seçim listelerimiz güncellenecektir. Bu sebeple hak kaybı yaşamamanız adına,

 

* Hibe listelerimizde Güz , Güz+Bahar olarak yerleştirilmiş, öğrenimi için yurt dışına çıkmış fakat Erasmus Ofisine dosyasını herhangi bir sebepten ötürü henüz teslim etmemiş öğrencilerimiz varsa 08.12.2017 Cuma tarihi saat 16.00’a kadar bu durumlarını Erasmus Ofisine e-posta yolu ile bildirmeleri ve e-postanın ulaştığına dair Erasmus Ofisinden geri bildirim almaları gerekmektedir. 

 

 

* Kazanmış olduğunuz hakkınızı bahar döneminde kullanmak istediğinizi bildirmek için de 08.12.2017 Cuma tarihi saat 16.00’a ya kadar Erasmus Ofisine web sayfamızda yer alan dilekçe formatlarını kullanarak dilekçe ile başvuru yapmanız gerekmektedir. İlgili dilekçelerde Bölüm Erasmus Koordinatörünün onayı zorunludur.

 

 

Yukarıda belirtilen tarihe kadar girişimde bulunmayan öğrencilerimiz listelerimizden çıkartılacaktır. Bu durumda da 17-18 dönemi için Erasmus haklarını kaybetmiş olacaklardır.

 

 

Misafir olacağınız yurt dışındaki üniversitelere başvurularınızı yukarıda belirtilen durumu dikkate alarak yapmanız gerekmektedir. Erasmus hakları iptal edilecek olan öğrenciler listelerimizde hibeli durumdaysalar iptal edilen dönemlerinin hibeleri, hibesiz olarak bekleyen öğrencilere başarı sıralamalarına göre aktarılacaktır.

 

 

Güncellenmiş listelerin takibini Erasmus Ofisi web sayfasından yapabilirsiniz.

 

Değerli öğrencilerimiz, yukarıdaki duyuruda dönemi sadece BAHAR olan öğrencilerimizi ilgilendiren bir durum söz konusu değildir. Dikkat edersiniz ki özellikle Güz ve Güz+Bahar yazılmıştır. Yeniden belirtmemiz gerekirse dönemi sadece BAHAR olan öğrencilerimizin herhangi bir işlem yapması gerekmemektedir.

 

Bilgilerinize.

 

Erasmus+ Programı Birimi