HABERLER VE ETKİNLİKLER
2018-2019 Akademik Yılı Başarı Puanları 19.02.2018

 

 

2018-2019 Akademik Yılı Erasmus+ Öğrenim ve Staj Hareketliliğine başvuru yapmış öğrencilerin çağrı metninde belirtilen kriterler doğrultusunda (%50 Akademik Genel Not Ortalaması + %50 Yabancı Dil Notu) hesaplanan başarı puanları listesi ekte yer almaktadır.

 

Listede ismi yer almayan öğrencilerin, Erasmus+ Ofisi ile iletişime geçmeden önce, başvuru web sayfasına (http://ytuerasmus.yildiz.edu.tr/) USIS/GSIS kullanıcı adları ve şifreleri ile giriş yaparak başvuru durumlarını kontrol etmeleri gerekmektedir. Sadece, başvuru durumu İŞLEMDE olan öğrencilerin başvuruları geçerlidir. Başvuru durumu ONLINE KAYITLI olan öğrenciler başvurularını tamamlamadıklarından, RET olan öğrenciler ise AGNO ve yabancı dil puanları kriterlere uymadığından dolayı geçersiz başvuru yapmıştır.

 

Önemli Notlar:

1) Ekteki listede yer alan başarı puanlarından kesinti uygulanmamıştır. 23 Şubat 2018 Cuma günü ilan edilecek olan Nihai Başarı Puanları Listesinde kesintiler ve sıralamalar yer alacaktır.

 

2) Öğrenim ve Staj faaliyetlerinin ikisine birden başvuru yapmış öğrencilerin tercih edecekleri bir faaliyet türünden -10 puan kesinti uygulanacaktır. Bu nedenle, iki başvuru yapmış öğrenciler kesinti yapılmasını istedikleri faaliyet türünü veya istiyorlarsa feragat ettikleri faaliyet türünü 23 Şubat 2018 tarihi mesai bitimine kadar erasmus@yildiz.edu.tr adresine e-posta yoluyla bildirmeleri gerekmektedir. (Feragat eden öğrencilere puan kesintisi uygulanmaz.) Belirtilen tarihe kadar talepte bulunmayan öğrencilerin otomatik olarak Staj Hareketliliği başarı puanlarından -10 puan kesinti uygulanacaktır.

 

3) Mevcut öğrenim kademelerinde (lisans, yüksek lisans, doktora)  Erasmus+ programından hibeli ya da hibesiz olarak öğrenim ya da staj faaliyetinden yararlanan öğrencilerin 2018/2019 yılında faydalanmak üzere yaptıkları tüm başvuru türlerine -10 puan kesintisi uygulanır.

 

4) Şehit ve Gazi çocuklarına +15 puan uygulanması için ilgili kişilerin 23 Şubat 2018 tarihi mesai bitimine kadar belgelerini e-posta yoluyla erasmus@yildiz.edu.tr adresine göndermeleri gerekmektedir.

 

5) Özel ihtiyaç (raporla belgelendirilebilen sağlık durumu) sahibi öğrencilere +10 puan uygulanması için ilgili kişilerin 23 Şubat 2018 tarihi mesai bitimine kadar belgelerini (3 aydan eski olmamak şartıyla) belgelerini e-posta yoluyla erasmus@yildiz.edu.tr adresine göndermeleri gerekmektedir.

 

 

2018-2019 Akademik Yılı Erasmus+ Öğrenim Hareketliliği Başarı Puanları

2018-2019 Akademik Yılı Erasmus+ Staj Hareketliliği Başarı Puanları