Erasmus+ 2019-2020 Akademik Yılı Öğrenci Başvuruları Hk.( Önemli Bilgi)

Bilindiği üzere 2019-2020 Akademik yılı KA-103 Öğrenim ve Staj Hareketliliği başvuruları 16.11.2018 tarihinde sona ermiştir. Fakat başvurunun son gününde özellikle mesai bitiminden sonra otomasyon sisteminde yaşanan problemlerden ötürü bazı öğrencilerimiz başvurularını tamamlayamamışlardır.

Bu nedenle başvuru sistemi 21 Kasım 2018 Çarşamba günü 09:30 - 15:30 saatleri içerisinde tekrar açılacaktır. Belirtilen tarih ve saat aralığında başvurunuzu tamamlayabilirsiniz.

NOT:  21 Kasım 2018 Çarşamba günü başvuru esnasında sistemsel problem yaşayan öğrencilerin ekran görüntüleri ile birlikte başvuru saati içerisinde erasmus@yildiz.edu.tr adresine mail göndermeleri gerekmektedir.Ekran görüntüsü ile birlikte mail göndermeyen öğrencilerin başvuru için yapacakları itirazlar kesinlikle kabul edilmeyecektir.