2019-2020 AKADEMİK YILI ERASMUS+ PROGRAMI KA-103 ÖĞRENCİ ÖĞRENİM VE STAJ HAREKETLİLİKLERİ YABANCI DİL SINAV TERCİH LİSTESİ 06.12.2018

Değerli öğrencilerimiz,

2019-2020 Akademik Yılı Erasmus+ KA-103(AB Ülkeleri) Öğrenci Hareketliliğine başvuru işlemleri sırasında 16.12.2018 tarihinde birimimiz tarafından yapılacak olan Erasmus+ İngilizce Yeterlilik Sınavına katılmak isteyen ya da başvuru kılavuzunda belirttiğimiz geçerli sınav skorlarından birini seçmiş ya da sisteme yüklemiş öğrencilerie ait liste aşağıda yer almaktadır.

Listede herhangi bir hata olduğunu düşünen öğrencilerin 06-09 Aralık 2018 tarihleri arasında erasmus@yildiz.edu.tr adresine itirazlarını bildiren mail göndermeleri gerekmektedir. Belirtilen tarihler arasında erasmus@yildiz.edu.tr adresi üzerinden itirazda bulunmayan öğrencilerin daha sonra yapacakları itirazlar kesinlike kabul edilmeyecektir.

Not: Sınav yerleri ileriki günlerde web sayfamızdan ilan edilecektir.

Not: Başvuru sırasında sınava gireceğini beyan etmiş tüm öğrencilerin sınava girmesi zorunludur. Bu konuda yapılacak itirazlar kabul edilmeyecektir.

Bilgilerinize sunarız,