16.12.2018 Erasmus+ İngilizce Yeterlik Sınavı Nihai Sonuçları Hk.

2019-2020 Akademik Yılı Erasmus+ Öğrenci Hareketliliği (Öğrenim ve Staj Faaliyeti) için 16 Aralık 2018’de düzenlenmiş olan Erasmus İngilizce Yeterlik Sınavı Nihai Sonuçları ekte açıklanmıştır.

Her iki faaliyet için de yabancı dil sınavından alınması gereken minimum puan 50’dir ve başvuru sırasında belirtilmiş olan muadil bir sınavdan alınmış notun buna karşılık gelmesi gerekmektedir. Kurallar gereği yabancı dil sınav sonucu minimum 50 olmayan öğrenciler faaliyetten yararlanamaz.

Minimum Yabancı Dil ve AGNO şartını sağlamış öğrenciler için AGNO’nun %50 si ve Yabancı Dil sonucunun %50’si alınarak Erasmus Başarı Puanı oluşturulacaktır.

Not: Erasmus+ sürecini daha sağlıklı yönetebilmemiz için yukarıda yer alan açıklamaları lütfen dikkatlice okuyunuz. Sorularınızı ofisimize yöneltmeden önce lütfen Süreç Takvimlerini ve Sık Sorulan Soruları okuyunuz.

Başarılar dileriz.

Erasmus+ Program Birimi