2019-2020 Akademik Yılı Öğrenim ve Staj Başvurusu Bulunan Öğrencilere Uygulanacak Puan Kesintisi ve Dilekçe Teslimi Hk.

2019-2020 Akademik Yılı Erasmus+ KA-103 başvuruları sırasında hem öğrenim, hem staj faaliyetine başvuru yapmış öğrencilerden dilekçe ile seçecekleri faaliyet türünden -10 puan kesintisi uygulanacaktır. Bu nedenle  her iki faaliyet için başvurusu bulunan öğrencilerin 15 Şubat Cuma günü saat 16:00’a kadar dilekçelerini elden ya da taratıp mail ekinde (erasmus@yildiz.edu.tr) adresine mail göndermeleri gerekmektedir. Dilekçe formatı ekte yer almaktadır.

Önemli Notlar:

1) Sadece hem öğrenim hem de staj başvurusu yapmış öğrencilerin dilekçe ulaştırmaları gerekmektedir.

2) Belirtilen tarih ve saat uzatılmayacaktır.15 Şubat Cuma günü saat 16:00’a kadar dilekçelerini teslim etmeyen öğrencilerden puan kesintisi  otomatik olarak  staj faaliyetinden uygulanacaktır.

3) Dilekçeler elden veya tarayıcıdan taratılıp mail ekinde pdf olarak gönderilmesi gerekmektedir. Ekran görüntüsü veya fotoğraf çekimi olarak gönderilen belgeler kabul edilmeyecektir.

Bilgilerinize Sunarız.

Dilekçe(Puan Kesintisi)