2019-2020 Akademik Yılı Erasmus+ KA-103(AB Ülkeleri) Öğrenim Hareketliliği Yerleştirme Listesi İlanı Hk. 28.03.2019

2019-2020 Akademik Yılı Erasmus+ Öğrenim Hareketliliği Yerleştirme Listesi aşağıda yer almaktadır.

Üniversitelere yerleşen öğrencilerin, yerleştikleri üniversitelere nomination işlemi (öğrenci yerleştirme bilgileri) bölüm Erasmus+ koordinatörleri tarafından yapılacaktır. Öğrencilerin, konu hakkında bölüm Erasmus+ Koordinatörleri ile iletişimde olması gerekmektedir. Ayrıca, öğrencilerin yerleşmiş oldukları üniversitelerin başvuru koşulları ve son başvuru tarihleri hakkında bilgi almak için misafir olunacak kurumun irtibat kişileri ile iletişim halinde olmaları kendilerinin sorumluluğundadır.

Bilgilendirme: 02 Nisan 2019 Salı  günü saat 13:00 da Davutpaşa Kampüsü Kongre Merkezinde Erasmus+ süreci hakkında oryantasyon toplantısı yapılacaktır. Üniversitelere yerleşen öğrencilerimizin katılımı süreç hakkında bilgi sahibi olmaları hususunda önem arz etmektedir.

Erasmus+ Program kuralları gereği gitmeye hak kazanan öğrencilerin oryantasyon programına katılmaları zorunludur. Mücbir bir sebebi olmadan katılım göstermeyen öğrencilerden bir sonraki başvurularında -5 puan kesintisi uygulanacaktır.

Feragat, Dönem/Kurum Değişikliği

Gideceği dönem, üniversite ve ülke ile ilgili değişiklik yapmak isteyenler ve haklarından feragat edecekler  16 Ağustos 2019 tarihine kadar aşağıda yer alan dilekçe örnekleri ile Erasmus+ Program Birimi’ne başvurabilirler. Dilekçelerin ilk önce Bölüm Erasmus+ Koordinatörleri tarafından “Uygundur” yazılıp imzalanması ve daha sonra Erasmus+ Program Birimi’ne teslim edilmesi gerekmektedir. 16 Ağustos 2019 tarihinden sonra dilekçe verenler için ise bir sonraki yıl başvuru yapmaları halinde puan kesintisi uygulanacaktır.

NOT: Üniversitemize tahsis edilecek olan hibe miktarının Ulusal Ajans tarafından Temmuz  ayı içerisinde açıklanacağı düşünülerek birimimize feragat/değişiklik dilekçe son teslimi tarihi 16 Ağustos 2019 olarak belirlenmiştir.

Erasmus+ hareketliliği dilekçe örnekleri

(Her öğrenci bir defa kurum ve bir defa dönem değişikliği yapma hakkına sahiptir. Uzatma işlemi sadece güz dönemi öğrencileri tarafından faaliyetleri başladıktan sonra misafir oldukları kurumdayken  ya da hibeler açıklandıktan sonra yapılabilir. Uzatma yaptıkları bahar dönemi hibesiz olarak gerçekleşecektir.)

Erasmus+ Program Birimi

2019-2020 Akademik Yılı Erasmus+ Öğrenim Hareketliliği Yerleştirme Listesi

2019-2020 Akademik Yılı Erasmus+ Öğrenim Hareketliliği Yerleştirme Listesi-Güncel-01.04.2019

2019-2020 Akademik Yılı Erasmus+ Öğrenim Hareketliliği Yerleştirme Listesi-Güncel-09.05.2019