2019-2020 KA-103 Staj Hareketliliği Başvuru Listeleri

2019/2020 akademik yılı Erasmus+ KA-103 1.periyot ve 2.periyot staj hareketliliği listeleri yayınlanmıştır.

1.periyot staj hareketliliği listesine geçmiş yıllarda YTÜ’ye tahsis edilmiş olan KA-103 staj hareketliliği bütçesi baz alınarak tahmini hibe durum ve miktarları bilgisi verilmiştir.

Türkiye Ulusal Ajansının kurumumuza yapacağı hibe tahsisatından sonra kesin hibe durum ve miktarları yayınlanacaktır. Tahsisi yapılacak bütçeye göre hibe durumunuzun değişebileceğini dikkate alınız.

Hibe dağıtım tahmini yapılırken aşağıdaki kıstaslar dikkate alınmaktadır:

1. 1. ve 2. periyoda eşit miktarda hibe verilmesi esas alınmaktadır.
  2. Aynı bölümden lisans ve lisansüstü öğrencileri ayrı olarak sıralamaya tabi tutulmaktadır. YTÜ’ye tahsis edilecek bütçenin yetersiz kalması halinde dağıtımın adil olabilmesi için değerlendirme fakülte bazında yapılabilir.

2.periyotta staj yapmak için dilekçe veren öğrencilerin bölüm Erasmus+ koordinatörlerine onaylattırdıkları kabul mektuplarını 3-8 Kasım 2019 tarihlerinde YTU Erasmus+ program birimine teslim etmeleri gerekmektedir.

1. periyot listesine ulaşmak için lütfen tıklayınız.

2. periyot listesine ulaşmak için tıklayınız.

Bilgilerinize sunarız,

YTU Erasmus+ Program Birimi