HABERLER VE ETKİNLİKLER
2020-2021 Akademik Yılı Erasmus+ Öğrenci Hareketliliği Başvurularının Uzatılması Hakkında

Değerli öğrencilerimiz,

 

2020-2021 Akademik Yılı KA-103 (Avrupa Ülkeleri) Erasmus+ Öğrenci (Öğrenim ve Staj) Hareketliliği Başvuruları 02 Aralık 2019 Pazartesi günü 1 gün açık olacaktır.

Başvuru sisteminin açılması saat : 09:00

Başvuru sisteminin kapanması saat : 16:30

 

Süreç hakkındaki genel bilgilere buradan ulaşabilirsiniz. 

 

Not: Başvuru yapmadan önce uyarılarımızı ve duyurularımızı lüften dikkatlice okuyunuz. Hatalı yapılan ve tamamlanmamış başvurulardan öğrencilerimiz sorumludur. Yukarıda belirtilen sürelerden sonra herhangi bir işlem yapılmayacaktır.

 

Not: Başvuru esnasında; hatalı birim adı, servisten dönen öğrenci gibi sistemsel hatalarla karşılaşırsanız başvuru süresi içerisinde erasmus@yildiz.edu.tr mail adresimize hata ekran resmi ve kişisel bilgilerinizle başvuru yapmalısınız. Başvuru saatleri dışında gönderilen mailler dikkate alınmayacaktır. Gönderilen mailer incelenecek ve sorun sistem kaynaklı ise gerekli düzeltmeler yapılacaktır. Öğrencilerden kaynaklı hatalar varsa mailler işleme alınmayacaktır.

 

Not: Başvuruların uzatılması sebebiyle başvurular öncesi planladığımız ve yayınladığımız süreç takvimimizde sapmalar olacaktır. Güncel bilgiler için web sayfamızı takip ediniz.

 

Not: 22 Kasım tarihinden önce başvurularını tamamlamış, başvurularının durumu İŞLEMDE olup başvurusunu hatalı yapmış öğrencilerimize, hatalarını düzeltmeleri için teknik destek verilecektir. Örneğin 21 Aralıkta yapılacak olan Erasmus sınavına giremeyeceğim seçeneğini seçmiş ancak ÖSYM tarafından kabul edilen herhangi bir dil sertifikasını sisteme yüklememiş öğrenciler.

 

Not: Başvuru dönemimiz 22 Kasım 2019 tarihinde tamamlandığı için ek başvuruda 22 Kasım 2019 tarihinden sonra açıklanmış herhangi bir dil sınavı kullanılamaz. Lütfen başvuru esnasında bu kurala dikkat ediniz.

 

Bilgilerinize.