2020-2021 Akademik Yılı Erasmus+ İngilizce Yeterlilik Sınavı Oturum Listesi Hk.

21 Aralık 2019 Cumartesi günü saat 10:00' da Davutpaşa Kampüsünde yapılacak olan 2020-2021 Akademik Yılı Erasmus+ İngilizce Yeterlilik Sınavı Oturum Listesi aşağıda yer almaktadır.Sınava girecek tüm adayların sınava girecekleri bina ve salon bilgisini kontrol etmeleri gerekmektedir.Sınav saatinden 15 dk öncesine kadar tüm öğrencilerin aşağıda yer alan Sınav Kurallarını okumuş olarak sınav salonunda hazır bulunmaları gerekmektedir.

Erasmus+ Program Birimi

Sınav Oturum Listesi

Sınav Kuralları

Dear Students,

The 2020-2021 Academic Year Erasmus+ English Proficiency Exam Session List, whcih is to be held at 10.00 on 21 December 2019 in the Davutpaşa Campus, is given below. All the candidates who will take the exam should check the building and hall information that they will take the exam. The students are required to be in the exam hall 15 minutes before the exam start after having read the following exam rules.

We wish you good luck in the exam.

Erasmus+ Program Unit

Student List