HABERLER VE ETKİNLİKLER
2020-2021 Akademik Yılı Erasmus+ KA103 (AB Ülkeleri) Öğrenim ve Staj Hareketliliği Başarı Puanları Listesi Hk.

Değerli öğrencilerimiz,

 

2020-2021 akademik yılı KA-103(AB Ülkeleri) Öğrenim ve Staj Hareketliliği Başarı Puanları Listesi aşağıda yer almaktadır. Başarı puanınızda hata olduğunu düşünüyorsanız ekte yer alan itiraz formunu 23 Şubat tarihine kadar erasmus@yildiz.edu.tr adresine gönderebilirsiniz.

 

Nihai Başarı Puanları ilanı 25 Şubat Salı günü Erasmus+ Programı Birimi web sayfasında ilan edilecektir

 

NOTLAR:

 

-Şehit ve Gazi çocuklarına +15 puan uygulanacaktır. (İlgili öğrencilerin 23 Şubat tarihine kadar ofisimizle iletişime geçmeleri gerekmektedir.)

 

-Engelli öğrencilere +10 puan uygulanacaktır. (İlgili öğrencilerin 23 Şubat tarihine kadar ofisimizle iletişime geçmeleri gerekmektedir.)

 

-2828 Sayılı Sosyal Hizmetler Kanunu Kapsamında haklarında korunma, bakım veya barınma kararı alınmış öğrencilere +10 puan uygulanacaktır. (İlgili öğrencilerin 23 Şubat tarihine kadar ofisimizle iletişime geçmeleri gerekmektedir.)

 

-Aynı öğrenim kademesinde daha önce Erasmus+ kapsamında öğrenim veya staj hareketliliğinden yaralanmış öğrencilerin başarı puanı hesaplanırken, daha önce yararlanılan her bir faaliyet için (öğrenim-staj ayrımı yapılmaksızın) 10’ar puan azaltma uygulanmıştır.

 

-Hem öğrenim hem staj faaliyetine aynı zamanda başvuran öğrencilerin talebi doğrultusunda başvuru tipinden biri için 10 puan azaltma uygulanmıştır. Dilekçe teslim etmeyen öğrencilerin otomatik olarak staj başvurularından 10 puan kesinti yapılmıştır.

 

-Daha önce hareketliliğe seçilmiş fakat ilan edilen feragat tarihlerinden sonra vazgeçen veya feragat dilekçesi vermeyen öğrencilerden 10 puan kesinti yapılmıştır.

 

2020-2021 Akademik Yılı Süreç Takvimi takip etmeyi unutmayınız.

 

Başarılı bir akademik yıl geçirmeniz dileğiyle.

 

Erasmus+ Programı Birimi

 

 

2020-2021 Akademik Yılı Öğrenim Hareketliliği Başarı Puanları Listesi

 

 

2020-2021 Akademik Yılı Staj Hareketliliği Başarı Puanları Listesi

 

 

İtiraz Formu