HABERLER VE ETKİNLİKLER
2020-2021 Erasmus+ Staj Hareketliliğine Başvuran Öğrencilerin Dikkatine

2020-2021 Erasmus+ staj hareketliliğine başvuran öğrenciler için staj hareketliliklerini gerçekleştirebilecekleri zaman aralığı : 1 Haziran 2020 - 30 Eylül 2021 (Geçtiğimiz dönemlerde uygulanan 1. periyot - 2. periyot uygulaması bu başvuru dönemi için geçerli olmayacaktır.)

Staj Kabul Mektubu Son Teslim Tarihi: 30 Nisan 2020

Staj kabul mektubunuzu karşı kurumdan dijital kopya olarak alabilirsiniz. Aldığınız kabul mektubunu bölüm Erasmus Koordinatörünüze "Uygundur." ibaresiyle -mümkünse mühürlü/kaşeli- imzalatmanız gerekmektedir. Erasmus Koordinatörünüzden aldığınız bu belgeyi de ofisimize imza karşılığında teslim etmelisiniz.

Staj kabul mektubunuzda format gözetmeksizin bulunması şart bilgiler şunlardır: Adınız-Soyadınız , Staj Başlangıç ve Bitiş Tarihleriniz, Görev Tanımlarınız, Karşı Kurumdaki Mentor/Supervisor İsim Bilgileri ve bu kişinin e-posta ve telefon bilgileri, Kurumun Açık Adresi.

Staj süreniz minimum 60 gün olmalıdır. 30 Nisan 2020 tarihini takip eden hafta içerisinde tarafımıza kabul mektubu teslim eden öğrencilerin Hibeli-Hibesiz olarak değerlendirildikleri nihai bir liste yayınlanacaktır. Bu listede adı olan öğrenciler staj hareketliliğine hak kazanmışlar demektir. Hareketliliğinize dair evrak işlemlerinizi bu liste açıklandıktan sonra başlatmanız gerekmektedir. 

Erasmus staj hareketliliği için iletişim adresi erasmus-staj@yildiz.edu.tr 'dir. Bu e-posta adresi dışında başka bir adrese staj faaliyetinizi ilgilendiren e-posta atmayınız. 

Bilgilerinize, 

YTU Erasmus+ Program Birimi