Covid-19 Salgını Sebebiyle Personel Hareketliliklerinin Durdurulması Hakkında

Değerli Akademik ve İdari Personellerimiz,

Covid-19 salgını sebebiyle YÖK ve Türkiye Ulusal Ajansı tarafından yurt dışı öğrenci ve personel değişim programları durdurulmuştur. Bu sebeple geçitğimiz günlerde sonuçları açıklanan KA-103 ve KA-107 Personel Hareketliliklerimiz de askıya alınmıştır. Hak kazanan personellerinin haklarının saklı kalması ve salgın sonrasında (KA-107 hareketililği için son tarih olan olan Temmuz 2020'nin ve KA-103 hareketliliği için son tarih olan Kasım 2020'nin en az altı ay uzatılması) faaliyetlerine devam etmeleri planlanmaktadır.

Yukarıda belirtilen sebeplerle şuan için herhangi bir üniversite ile davet yazısı hususunda iletişme geçmeyiniz. Konuyla ilgili alınması plananlanan kararlar netleştikçe sizlere bilgi paylaşmaya devam edeceğiz.