HABERLER VE ETKİNLİKLER
2020-2021 Akademik Yılı Erasmus+ KA-103(AB Ülkeleri) Öğrenim Hareketliliği Yerleştirme Listesi İlanı Hk. 13.04.2020

Değerli Öğrencilerimiz,

2020-2021 Akademik Yılı Erasmus+ Öğrenim Hareketliliği Yerleştirme Listesi aşağıda yer almaktadır.

Üniversitelere yerleşen öğrencilerin, yerleştikleri üniversitelere nomination işlemi (öğrenci yerleştirme bilgileri) bölüm Erasmus+ koordinatörleri tarafından yapılacaktır. Öğrencilerin, konu hakkında bölüm Erasmus+ Koordinatörleri ile iletişimde olması gerekmektedir. Ayrıca, öğrencilerin yerleşmiş oldukları üniversitelerin başvuru koşulları ve son başvuru tarihleri hakkında bilgi almak için misafir olunacak kurumun irtibat kişileri ile iletişim halinde olmaları kendilerinin sorumluluğundadır. 

Not: Süreçlerin normal akışında devam edeceği öngörülmektedir. Ancak Covid-19 sebebiyle üniversiteler eğitimlerine ara verebilir, askıya alabilir yada farklı yöntemler uygulayabilirler. Bu gibi durumlarda ofisimize bilgi vermeniz gerekmektedir. Özellikle ve Güz ve Güz+Bahar dönemi yerleşen öğrencilerimizin yerleştikleri üniversitlerin duyurularını takip etmeleri önem arz etmektedir. 

 

Feragat, Dönem/Kurum Değişikliği

Gideceği dönem, üniversite ve ülke ile ilgili değişiklik yapmak isteyenler ve haklarından feragat edecekler  14 Ağustos 2020 tarihine kadar aşağıda yer alan dilekçe örnekleri ile Erasmus+ Program Birimi’ne başvurabilirler. Dilekçelerin ilk önce Bölüm Erasmus+ Koordinatörleri tarafından “Uygundur” yazılıp imzalanması ve daha sonra Erasmus+ Program Birimi’ne teslim edilmesi gerekmektedir. 14 Ağustos 2020 tarihinden sonra dilekçe verenler için ise bir sonraki yıl başvuru yapmaları halinde puan kesintisi uygulanacaktır. Covid salgını sebebiyle bu süreci e-posta üzerinden tamamlayabilirsiniz. Bunun için talebinizi önce koordinatörünüze iletmeli, uygundur cevabı aldıktan sonra e-postayı erasmus@yildiz.edu.tr adresine yönlendirmelisiniz.

NOT : Üniversitemize tahsis edilecek olan hibe miktarının Ulusal Ajans tarafından Temmuz  ayı içerisinde açıklanacağı düşünülerek birimimize feragat/değişiklik dilekçe son teslimi tarihi 14 Ağustos 2020 olarak belirlenmiştir.

 

Erasmus+ hareketliliği dilekçe örnekleri

(Her öğrenci bir defa kurum ve bir defa dönem değişikliği yapma hakkına sahiptir. Uzatma işlemi sadece güz dönemi öğrencileri tarafından faaliyetleri başladıktan sonra misafir oldukları kurumdayken  ya da hibeler açıklandıktan sonra yapılabilir. Uzatma yaptıkları bahar dönemi hibesiz olarak gerçekleşecektir.)

 

Bilgilendirme:  Bu yıl COVID-19 salgını nedeniyle oryantasyon toplantısı yapılamayacaktır.  Bu nedenle oryantasyon sunumu web sayfasına eklenecektir. Sunumda yer alan bilgilendirmeleri dikkatlice incelemenizi önemle hatırlatmak isteriz. Sunum ileri ki günlerde ilan edilecektir.

 

Erasmus+ Program Birimi

 

2020-2021 Akademik Yılı Erasmus+ Öğrenim Hareketliliği Üniversite Yerleştirme Listesi

 

2020-2021 Akademik Yılı Erasmus+ Öğrenim Hareketliliği Üniversite Yerleştirme Listesi-Güncel (30.04.2020)