HABERLER VE ETKİNLİKLER
2020-2021 Dönemi 2. Periyot Staj Öğrencilerinin Dikkatine

Sevgili Öğrenciler, 

Daha önceki duyurularımızda yayınladığımız takvime göre 9 Kasım itibariyle ikinci periyot içerisinde staj gerçekleştirmek isteyen öğrencilerimiz için kabul mektubu teslimleri başlamıştır.

Pandemi sebebiyle birinci periyot için uyguladığımız eposta ile kabul mektubu teslimine ikinci periyot için de devam edeceğiz. 

9 Kasım - 23 Kasım 2020 tarihleri arasında kabul mektubunu tarafımıza ulaştırmak isteyen öğrencilerimiz, erasmus-staj@yildiz.edu.tr adresine PDF formatında belgelerini ulaştırmalıdırlar. 

Kabul mektubu tesliminden önce dikkat edilmesi gereken hususları bir kez daha hatırlatmak isteriz.

-Kabul mektubunun yapısal formatı farketmeksizin içerisinde bulunması gereken bilgiler şu şekildedir:

      -Staj başlangıç ve bitiş tarihleri

      - Karşı kurumda sizinle ve staj süreçlerinizle ilgilenecek başta danışmanınız olmak üzere tüm sorumlu kişilerin isim ve iletişim bilgileri 

      - Karşı kurumun resmi isim ve iletişim bilgileri 

      - Karşı kurumda yapacağınız staj faaliyetindeki görev ve sorumlulularınızın detaylı bir şekilde listesi 

     - Faaliyetten yararlanacak öğrencinin isim bilgileri

Kabul mektubunuzu karşı kurumdan aldıktan sonra Yıldız Teknik Üniversitesi bölüm Erasmus koordinatörünüze, - koordinatörünüzün tercih ettiği yöntemlerle - ulaşıp kendisinden staj kabul mektubunuzu inceleyip uygunluğunu onaylamasını rica etmeniz gerekmektedir. Kabul mektubunu inceleyen ve uygun gören koordinatör hocalarımızdan yine kendilerinin uygun gördüğü şekilde aynı kabul mektubunun üzerine imza almanız gerekmektedir. 

Bu şekilde koordinatörünüzden imzalı/onaylı kabul mektuplarını sizin için belirlenen tarih aralığında erasmus-staj@yildiz.edu.tr adresine göndermeniz gerekmektedir. 

Pandemi sebebiyle tüm sorularınız ve kabul mektubu tesliminiz için ilk iletişim tercihimiz ofis ziyaretlerimiz değil, epostalardır. Sizden ricamız tüm olası soru ve sorunlarınız için eposta yöntemini tercih etmenizdir.

Şimdiden anlayışınız için teşekkür ederiz.

YTU Erasmus+ Program Birimi