2021-2022 Akademik Yılı KA-131(AB Ülkeleri) Öğrenim Hareketliliği Üniversite Yerleştirme Listesi Hakkında

Değerli Öğrencilerimiz

2021-2022 Akademik Yılı KA-131(AB Ülkeleri) Öğrenim Hareketliliği Yerleştirme Listesi Ön Çalışmasına Buradan ulaşabilirsiniz.

Endüstri Mühendisliği ve Temel Eğitim Bölümü listeleri bir sonraki duyurumuzda ilan edilecektir. Ayrıca listelerin bölüm sıralaması ve puan sıralaması yapılmış versiyonları da yine sonraki duyurumuzda ilan edilecektir.

Hibelerin en erken Temmuz ayında Ulusal Ajans tarafından açklanması beklenmektedir. Ancak bu süre Erasmus Programının 2021-2027 yapılanması kapsamında ileri ki aylara da sarkabilir. Bu sebeple vize işlemlerinizin yürütülmesi adına gerekli belge temini hususunda bilgilendirme bir sonraki yerleştirme listemizin ilanıyla birlikte sizinle paylaşılacaktır.

Not: KVKK kapsamında öğrenci bilgileri gizlenmiş şekilde yayınlanacaktır. Ayrıca ileri ki süreçlerde de öğrencilerin resmi vekalet bırakmadığı herhangi bir yakınına bilgi paylaşımı yapılmayacaktır.

Bilgilerinize.