2020 Bütçe Dönemi 2021-2022 Akademik Yılı Erasmus+ KA-103 Staj Başvurusu Ön Puan Listesi 12.06.2021

Değerli Öğrencilerimiz

2020 Bütçe Dönemi 2021-2022 Akademik Yılı KA-103(AB Ülkeleri) Staj Hareketliliği Başvuru Ön Puan Listesine Buradan Ulaşabilirsiniz.

Başvuru Çağrı Metninde yer alan ek puanlar kapsamında iseniz (özel ihtiyaç destekleri) ilgili belgeleri 14 Haziran Pazartesi günü saat 15.30'a kadar erasmus-staj@yildiz.edu.tr adresimize e-posta gönderiniz.

Kabul Belgesi ek puanı, daha önce Erasmus Programdan yararlanma puan kesintisi vb işlemler sonrasında ki puanlar  Başvuru Takviminde yer aldığı üzere ileri ki tarihlerde yayınlanacaktır.

2021 Bütçe Dönemi 2021-2022 Akademik Yılı (Ocak 2021) başvurusuna başvuru yaptınız ve öğrenci yerleştirme (öğrenim hareketliliği) veya seçim (staj hareketliliği) listelerinde yer alıyorsanız bu başvurunuzdan Erasmus Programından daha önce yararlanılması kapsamında puan kesintisi yaşayacaksınız.. Puan kesintisi olmaması için diğer başvurunuzu dilekçe ile iptal etmeniz gerekmektedir.

Not: KVKK kapsamında öğrenci bilgileri gizlenmiş şekilde yayınlanacaktır. Ayrıca ileri ki süreçlerde de öğrencilerin resmi vekaletname ile vekil tayin etmedikleri kişilere, birinci derece yakınları dahil bilgi paylaşımı yapılmayacaktır.

Dilekçe örneklerine buradan ulaşabilirsiniz.

Bilgilerinize.