2019-2020 Akademik Yılı KA-107 (Avrupa Dışı Ülkeler) ve KA-103 Personel Hareketliliği Faaliyet Detayları Hakkında

Değerli Akademik ve İdari Personelimiz,

KA-107(Avrupa Dışı Ülkeler) kapsamında 2019-2020 akademik yılına ait faaliyet başvuruları sonucunda yerleştirme listelerimizde faaliyete hak kazanan tüm personelimiz, yerleştirme listeleri açıklandıktan hemen sonra ülkemizde ve tüm dünyada görülen COVID-19 vakaları ve geçtiğimiz yıl boyunca pandemi (seyahat) kısıtlamaları sebebiyle faaliyetlerini gerçekleştirme fırsatı bulamamışlardır. İlgili proje yılına ait faaliyetlerin gerçekleşmesi ancak proje yılı sonu da olan Temmuz 2021 sonuna kadar mümkün olacaktır. Geçtiğimiz ay içerisinde yerleştirme gerçekleştirdiğimiz kurumlarla iletişime geçip sizleri misafir etme durumları konusunda dönütler rica ettik. Bu görüşmelerin sonucunda aşağıda sizlerle paylaştığımız tablodaki bilgilere uygun şekilde faaliyetinizle ilgili bilgiyi bulabilirsiniz. Yerleştiğiniz kurum kabul almıyorsa maalesef bu proje dönemi için hareketlilikten faydalanamazsınız ve bir sonraki başvuruya hak aktarımı yapamazsınız. Ancak bir sonraki Erasmus+ Personel Hareketliği başvurularına yeniden başvuru yapabilirsiniz.

ÜLKE

KURUM

HAREKETLİLİK KABUL DURUMU

Nepal

Kathmandu University

Gürcistan

Georgian Technical University

Ürdün

Yarmouk University

Ürdün

JUST

Bosna Hersek

International University of Sarajevo

Azerbaycan

Baku State University

Yalnızca 3 Eğitim Alma Hareketliliği kabul etmektedirler. Gidiş önceliği puanı yüksek olan kişiden başlayacaktır.

Hindistan

Hindustan University

Japonya

Chiba University

Malezya

University of Malaya

Sırbistan

University of Belgrade

Güney Afrika

University of the Free State

(Partner üniversitede değişiklik olmuştur.)

Ukrayna

National University of Life and Environmental Sciences of Ukraine

Filitin

Al-Aqsa University

Dominik Cumhuriyeti

INTEC

ÖNEMLİ:

·      Hareketlilik kabulü veren kurumlara faaliyeti tamamlamak için son tarih 31 Temmuz 2021’dir. Bu tarihe kadar hareketlilik gerçekleştirilmiş ve tamamlanmış olmalıdır.

·      Hareketliliğe onay veren üniversitelere yerleşen personelimizin bilgileri ofisimiz tarafından gönderilmiştir.

·      31 Temmuz 2021 tarihine kadar gerçekleştirebileceğiniz faaliyetinizin süresi 5 gün faaliyet + 2 gün seyahat toplam 7 gün olarak planlanmalıdır.

·      Hareketliliğe onay veren üniversitelere 31 Temmuz 2021’e kadar faaliyet gerçekleştirmeyi planlayan personelimizin, 30 Haziran 2021 tarihi mesai bitimine kadar icm@yildiz.edu.tr adresine bilgilendirme epostası iletmeleri gerekmektedir.

·      Karşısında “Temmuz ayı başındaki COVID-19 durumu ve ilgili üniversite yönetiminin onayı doğrultusunda kabul edecekler.” ibaresi bulunan kurumlara ofisimizden bilgi almadan ulaşmamanızı rica ederiz.

·      Süreçlere dair tüm sorularınızı icm@yildiz.edu.tr adresine iletebilirsiniz.

·      KA-103 Hareketliliği için proje dönemimiz kapandığından dolayı hareketlilikler gerçekleştirilemeyecektir.

Yerleştirme sonuçlarına web sayfamızın Giden Personel kısmından ulaşabilirsiniz.

Uluslararası İlişkiler Koordinatörlüğü