HABERLER VE ETKİNLİKLER
2021-22 Akademik Yılı Staj Hareketliliği 1.Periyot Kabul Mektubu Teslimi Hakkında

Sevgili Öğrencilerimiz, 

Ocak 2021 başvuruları ile 2021-2022 Akademik Yılı Erasmus+ Staj Hareketliliğine başvuran ve faaliyetini Eylül 2021-Şubat 2021 arasında gerçekleştirmek üzere kabul mektubu teslim alan 1. periyot öğrencilerimizin kabul mektuplarını teslim etmeleri için süreç takviminde belirtilen 19-23 Temmuz 2021 tarihleri geçerlidir. 

Bu tarihlerin resmi tatile denk gelmesi teslim sürecinizi olumsuz etkilemeyecektir. 

ÖNEMLİ: 

Staj Kabul Mektubunuzda bulunması gereken bilgiler: (Mektup antetli kağıda,imzalı ve kurum kaşeli olmalıdır.)

-Öğrenci Adı-Soyadı

-Mentor Adı-Soyadı İletişim Bilgileri

-Karşı Kurum İletişim Bilgileri

-Staj Başlangıç ve Bitiş Tarihleri 

-Öğrencinin detaylı staj iş tanımları 

Planladığınız staj faaliyetinizin Erasmus kurallarına uygunluğunu web sitemizde bulunan Sık Sorulan Sorular kısmından sorgulayabilirsiniz. 

http://www.erasmus.yildiz.edu.tr/sayfa/KA-103-Staj-Hareketlili%C4%9Fi--Avrupa-Birli%C4%9Fi-%C3%9Clkeleri-/S%C4%B1k-Sorulan-Sorular/165

Kabul mektubunuzun YTÜ bölüm Erasmus koordinatörünüz tarafından içerik olarak uygun görülmesi ve imzalanması gerekmektedir. Erasmus ofisine teslim etmeden önce bu durumun sağlandığından emin olunuz. Bölüm Erasmus koordinatörü imzasız belgeler kabul edilmeyecektir. 

Bölüm içeriğine uygunluğunu onaylayan bölüm Erasmus koordinatörünüzün yapması gereken belgenin üzerine "Uygundur." ibaresini yazmak, imzalamak ve varsa kaşelemektir. 

Onaylanma süreci biten hazır kabul mektuplarınızı 23 Temmuz 2021 saat 23:59'a kadar erasmus-staj@yildiz.edu.tr adresine göndermeniz gerekmektedir.

Epostanızı aşağıdaki konu başlığına uygun göndermenizi rica ederiz.

Kime:erasmus-staj@yildiz.edu.tr

Konu: 2021-2022 Erasmus+ Staj 1. Periyot Kabul Mektubu Teslimi Hakkında

Tüm bilgilerin okunur olduğu kabul mektuplarını .pdf formatında göndermeniz gerekmektedir.

Online başvuru sırasında kabul mektubunu sisteme yükleyen öğrenciler de dahil tüm öğrencilerin kabul mektuplarını bu şekilde tarafımıza iletmesi gerekmektedir. Süreç Takviminde belirtilen tarihler dışında tarafımıza iletilen kabul mektupları geçerli olmayacaktır. Belirtilen tarihler dışında tarafımıza ulaşan öğrencilerimize Süreç Takvimi belgesini takip etmeleri uyarısı yapılmıştır. Başvuru sırasında hali hazırda yüklemiş olduğu kabul mektubu tarihlerinde ya da staj kurumda değişiklik yapan öğrencilerin, yeni kabul mektuplarıyla birlikte web sitemizin formlar kısmında bulunan değişiklik dilekçesini epostalarıyla birlikte göndermeleri gerekmektedir.

Hibe listelerinin kabul mektubu teslim tarihlerinden sonra 2-3 hafta içerisinde yayınlanması planlanmaktadır. Hibe listeleri açıklanmadan gidiş evraklarınıza başlamanız beklenmemektedir. İlgili konuda olası sorularınızı erasmus-staj@yildiz.edu.tr adresine yönlendirebilirsiniz.

NOT: Bu duyuru yalnızca Ocak 2021'de staj başvurusu yapan ve faaliyetini Eylül 2021-Şubat 2021 arasında gerçekleştirecek öğrenciler içindir. 

Bilgilerinize sunarız.

YTU Erasmus+ Program Birimi