2021-2022 Akademik Yılı Staj Hareketliliği Başvurusu (Eski)

Akademik Yıl - Bütçe Dönemi

2021-2022 , 2020 Bütçe Dönemi

Başvuru Türü

KA103 Öğrenci Staj Hareketliliği

Başvuru tarihleri

Başlangıç  : 24 Mayıs 2021 (Saat 10:00-12.00)

Bitiş          : 04 Haziran 2021 (Saat 15:30)

Yabancı Dil Sınavı

Yabancı Dil Sınavı Yapılmayacaktır. Detaylar için Başvuru Bilgi Paketini inceleyiniz.

Online Başvuru Sistemi

www.ytuerasmus.yildiz.edu.tr

Başvuru Bilgi Paketi

Çağrı Metni

Süreç Takvimi

Başvuru Kılavuzu

Otomasyon Sistemi Kullanım Kılavuzu

Not:

Bu başvuru geçtiğimiz aylarda alınan 2021-2022 Akademik Yılı Staj Başvurusundan bağımsız yeni bir başvurudur. Daha önce alınan staj başvuruları ile ilişkilendirmeyiniz.

Başvuru yapan tüm öğrencilerimizin Başvuru Bilgi Paketinde yer alan bilgileri eksiksiz bir şekilde incelediği ve bu bilgiler doğrultusunda başvurularını tamamladığı kabul edilmektedir.

Süreçlerde bazı bilgiler ihtiyaçlar doğrultusunda zaman zaman güncellenmektedir, bu nedenle bilgi metinlerini bilgisayarınıza indirmek yerine ihtiyaç duyduğunuz zamanlarda web sayfamızdan online olarak temin etmeniz tavsiye edilmektedir.

Yukarıda yer alan bilgileri eksiksiz bir şekilde inceledikten sonra cevaplarına ulaşamadığınız sorularınızı erasmus-staj@yildiz.edu.tr adreslerimize iletebilirsiniz.